LAVONNE 2001


 

 

 

 

 

Det har varit mycket som har hänt i år.  Resan till Alaska är något som vi har länge drömt om att göra så det var roligt att drömmen äntligen bliv verklighet. Allting gick så otroligt bra, bättre än vi hade drömt.  Det mesta av det som ni kunde läsa på första sidan har jag skrivit som ett reportage för Alingsås Tidning.  Och med det har jag väl blivit skribent precis som Stefan.  Det är bra träning för årets projekt som är en bok om Kodiak som vi ska ge ut till våren 2003.  

        

 

Vår lille husdjur hete Fuzzy, han hade vi som sällskap i ett par dagar näer vi tältade hos Burtons.  Vi hittade honom när Stefan av misstag välte hans bo som låg i en tunna som vi skulle använda.  Efter några dagar hörde vi hans mamma som letade efter honom så vi hoppas att han kom rätt till slut.
Efter Alaska äventyret var slut åkte jag och barnen till Colorado och bodde hos mina föräldrar.  De bor kvar i sitt stora hus på berget.  Nyheten därifrån är att pappa har nu gått i pension!  Detta överraskande besked kom han med i December.  Nu är de två glada pensionärer som kan resa vart de vill!
Jens tog med oss upp i bergen för att köra fyrhjulingen.  När alla barnen hade fått köra var det då min tur att åka en runda.  Vi åkte långt upp på berget tills vi kunde se ut över hela staden.  Sedan på vägen tillbaka tog Jens en genväg, och snart hade vi tappat bort oss totalt.  Två timma senare kom vi stapplande tillbaka till morfar och barnen som väntade otåligt.
Min kompis Melissa ifrån skoldagarna, kom till Colorado med sin familj när vi var också där.  Jonathan och hennes son Chris har emejlat varandra så nu fick de en chans att träffas.
Och så var det min tur att fylla 40.  Stefan ställde till med ett stort kalas där han bjöd in hela Kodiak.  Det var också vår sista helg på ön så många kom för att säja adjö.  40 års krisen har anlänt och orsakat sina förändringar.  När jag kom till Colorado var jag hos frissan och klippte mig.  20 år med samma frisyr nu var det läge för förändring.  Sedan började jag att gå, nu går jag ca 5 km varje dag om tid och väder tillåter.  Jag har gått ner 10 kg och mår jätte bra!  Måste bara lägga in en bild på mitt nya själv!

Klicka Här

HEM