Stephanie 2001


Stephanie är nu 5 år.  Hon älskar att gå till dagis och leka med sina kompisar
Hon är en försigkommen och livlig flicka som underhåller oss med sina glada upptåg.  Hon är hel flicka och tycker om vackra saker, klänningar och smycken.  Men hon är också tuff och försöker alltid klara det som bröderna kan, som att klättra i träd och på klipporna och slåss med svärd och pinnar.
Stephanie var vår officiella diskare så länge vi bodde utomhus.  Allting bliv extra ren eftersom hon diskade allt tre gånger.  Snart var hon och omgivningen plaskvåt så det var bäst om hon hade regnstället på!

Vi gjorde så mycket roligt i somras som vi fortfarande pratar om hemma.  Stephanie kommer ihåg när hon träffade tomten och alla fina dockar han hade.

Colorado

Kusinen Lydia börjar bli stor nu.  Stephanie tyckte det var speciellt roligt när hon kom för att hälsa på och vi fick vara barnvakt.  Att åka ut med morbror Jens var också extra roligt.

Stephanie och Mormor

Stephanie fyllde 5 år i Colorado.  Vi hade fest med Barbie tårta och Mormor och Morfar hade en hel hög med presenter till henne.  Hon var speciellt glad för sin Bible som hon "läser" nu varje dag.

 

 


Stephanie LaVonne Quinth

Född 9 September 1996

Stephanie betyder "Krönt, bekransad - Den lysande"

Vad inget öga sett och inget öra hört och vad ingen människa har anat, det som Gud har berett åt dem som älskar honom.   1 Korr 2:9

 HEM