2011

Välkommen!

Januari: Quinthungarna spelade på julfesten i Vara Missionkyrkan Se filmklipp

Vi hade premiär på filmen Börje Brelid - Jag måste berätta. Vara konserthus var utsålt för två sittningar, över 1200 människor!

Februari: Erik fyllde 20.

April: Nicolas fyllde 18.

Vi reste till USA. Stefan, som hade rest tidigare, hämtade LaVonne, Stephane och Oliver på flygplatsen i Minneapolis och vi började resan till New York City. Vi stannade och smakade på ost i Wisconsin, åkte upp till 103 våningen på Willis Tower i Chicago och åt pizza på Ginos. I Detroit besökte vi Ford Museet, mycket intressant. Vi hade en dag vid Niagarafallet och kom till slut fram till New York City. Där lämnade vi Stephanie med ungdomsgruppen från Vara kyrka som var i NYC i 5 dagar för att jobba i soppkök. Vi andra bodde hos vår goda vän John, från Brazil. Vi trampade runt staden tills fötterna nästan ramlade av och såg så mycket vi orkade, men högpunkten var ändå att få träffa John och LaVonnes kusin Susan och hennes familj. Efter 5 dagar i stan var det dax att hämta upp Stephanie igen och forsätta till Branson för en vecka med LaVonnes föräldrar. Där fick vi uppleva regn i bibliska proportioner. Tur att det finns mycket att göra även inomhus!

Maj: Stephanie döptes och konfirmerades.

Brorsbarnbarnet, Holger, döptes också i Maj. Son till Georg och Sara.

Juni: Skolavslutning. Erik fick en Oskar för sin musik. Hjälmaryd Folkhögskola Bibellinje.

Oliver döptes på Stenungsön

Juli: LaVonne fyllde 50. (Otroligt! Någon har räknat fel!) Jonathan överraskade med sitt första besök hem sedan han flyttade till USA. Stort kalas på slottet med uppträdande av Stefans bröder m. familjer och Stephanie & Erik. Se filmklipp

September: Stephanie fyllde 15

Oktober: Vi åker tillbaka till USA, denna gång har vi Börje Brelid med oss. Vi börja i North Dakota på Höstfesten. Sedan åker Börje och Stefan på turné och LaVonne, Stephanie & Oliver åker till Colorado. En högpunkt var när Stefan & Börje kom till Colorado. Börje och LaVonnes föräldrar sjung gamla sånger de mindes från barndomen. Se filmklipp

Jonathan fyllde 22

December: Erik studera musik på Tjörn och vi var med på Luciakonserten.

Oliver fyllde 14

Vi firade jul med Stefans kusin Patrik och hans familj. Stefan fick en present från Orla och Maj-Britt som kommer att minska mångas saltintag framöver!

2011 Highlights

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player